Fâșii de pui cu sos de brânză albastră
Benzi de pui cu sos de brânză albastră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 283 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oferte de piept de pui, boia de ardei, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Fâșii de pui de bivol cu Dip de brânză albastră, Fâșii De Pui De Bivol Cu Salată De Brânză Albastră, și Fâșii de pui de bivol la cuptor cu Dip de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, combinați Zara și sosul fierbinte într-un vas puțin adânc. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (prin sare) într-un vas superficial. Înmuiați puiul în amestec de zară și dragați puiul în amestec de făină.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți din tigaie. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
În timp ce puiul gătește, pregătește pansamentul.
Combinați maioneza fără grăsimi și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mic.
Se servește cu fâșii de pui.