Fusta la gratar friptură Hash cu prăjită ardei roșu Hollandaise

Fusta la gratar friptură Hash cu prăjită ardei roșu Hollandaise
Gratar Fusta friptură Hash cu prăjită ardei roșu Hollandaise este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 855 calorii. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează bine ca o garnitura destul de scumpe pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr brun, piper, avocado și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de fustă marocană cu cuscus cu piper prăjit, Gătit din Glossies: friptură de fustă la grătar și sandwich-uri de piper, și Friptură de fustă la grătar și sandvișuri cu piper cu maioneză de porumb.

Instrucțiuni

1
Combinați ardeiul negru, zahărul brun, sarea, pudra ancho chile, usturoiul granulat, pudra de espresso instant, oregano măcinat, pudra de ceapă și pudra de muștar uscat într-un bol mic și amestecați pentru a combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Murături CușerMurături Cușer
Oregano UscatOregano Uscat
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
UmărUmăr
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aruncați sparanghelul cu uleiul de măsline, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Apăsați freca uscată în friptură și frecați Liberal pe ambele părți. Preîncălziți un grătar cu ulei la foc mediu-mare. Gătiti friptura pe o parte până când este arsă, aproximativ 8 minute, apoi răsturnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Adăugați sparanghelul la grătar. Gatiti sparanghelul si friptura pana cand sparanghelul este fraged, aproximativ 10 minute, iar friptura atinge o temperatura interna de 135 grade F. Cortati friptura cu folie si lasati sa se odihneasca 10 minute. Feliați subțire împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci (sau o tigaie grea, mare) la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 1/4 cană de ulei de măsline, apoi adăugați cartofii tăiați cubulețe. Condimentează cu sare și piper și lasă cartofii să gătească pe toate părțile. Când cartofii sunt la aproximativ 3/4 din drum și abia încep să se rumenească pe toate părțile, adăugați ceapa și ardeii grași verzi și roșii. Gatiti pana cand legumele sunt fierte si caramelizate, 5 pana la 7 minute. Se amestecă usturoiul și se sotează încă 30 de secunde. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch și aruncați cu amestecul de cartofi. Placeți hash-ul cu friptura feliată deasupra, stropiți cu ardeiul roșu prăjit hollandaise și garnisiți cu scallions tocate și avocado feliat. Praf cu boia afumată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Friptură FeliatăFriptură Feliată
Sos HollandaiseSos Hollandaise
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
2
Peste o flacără de gaz stovetop, sau sub un broiler, char ardei roșii pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Așezați ardeii într-un bol și acoperiți bine cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Lăsați să se odihnească 10 minute.
5
Îndepărtați folia de plastic și curățați sau frecați pielea de pe fiecare piper. Aruncați tulpinile și semințele din ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Adăugați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie, sarea, ardeiul și cayenne într-un blender. Amestecați amestecul de gălbenuș la viteză medie până se luminează în culoare, aproximativ 25 de secunde. Coborâți viteza și începeți încet să stropiți în untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Adăugați ardeii carbonizați și amestecați până când amestecul este neted și omogen. Condimentați cu mai multă sare, piper cayenne sau suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață

Ingrediente

2cp. legume (de exemplu, spanac)chile poblano tocat fin cu semintechile poblano tocat fin cu seminte227ardei habenerosparanghel, capete dure tăiatesparanghel, capete dure tăiate4creveți și cu veneAvocado feliat, pentru garniturăAvocado feliat, pentru garnitură2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2cp. legume (de exemplu, spanac)6 pere medii Bartlett sau D'Anjou6 pere medii Bartlett sau D'Anjou1pinchCiupiți ardeiul cayenne, plus mai mult pentru condimentare, dacă dorițiCiupiți ardeiul cayenne, plus mai mult pentru condimentare, dacă doriți3marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2cp. legume (de exemplu, spanac)murături cușermurături cușer1ardei gras verde, însămânțat și tăiat cubulețeardei gras verde, însămânțat și tăiat cubulețe1Oreos dublu umplutpulbere espresso instantpulbere espresso instant1cp. legume (de exemplu, spanac)sare kosher, plus mai mult pentru condimentare, dacă dorițisare kosher, plus mai mult pentru condimentare, dacă doriți2cp. legume (de exemplu, spanac)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1parmezan rassuc de lămâie, plus mai mult pentru condimentare, dacă dorițisuc de lămâie, plus mai mult pentru condimentare, dacă doriți1cp. legume (de exemplu, spanac)praf de muștar uscatpraf de muștar uscat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1parmezan rasulei de măsline extra-virgin, plus mai mult pentru grătarulei de măsline extra-virgin, plus mai mult pentru grătar1Oreos dublu umplutumărumăr1Oreos dublu umplutoregano măcinatoregano măcinat1ardei gras roșu, însămânțat și tăiat cubulețeardei gras roșu, însămânțat și tăiat cubulețe1miciceapa rosie, cubuleteceapa rosie, cubulete2ardei roșiiardei roșii4creveți și cu veneScallions tocate, pentru garnituraScallions tocate, pentru garnitura1împodobite fusta friptură, aproximativ 1 1/2 kgîmpodobite fusta friptură, aproximativ 1 1/2 kg1cp. legume (de exemplu, spanac)1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute10Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesărat, topitunt nesărat, topit227ardei habeneroCartofi de aur Yukon, curățați și tăiați în zaruri de 1/2 inchCartofi de aur Yukon, curățați și tăiați în zaruri de 1/2 inch

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Izbucnind cu cireșe negre mari, boabe de ienupăr și arome de lemn dulce negru, relaxându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate granit intrigant la vin, împreună cu un profil toasty, stejar dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face un meci bun pentru aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura de tanin a vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezanul de vinete sau cu mâncarea preferată de pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista