Fusta friptură cu sos de muștar

Fusta friptură cu sos de muștar
Nevoie de un fără gluten și FODMAP fel principal prietenos? Friptura de fustă cu sos de muștar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 2.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 266 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați untul, muștarul dijon, friptura de fustă tăiată cu grăsime și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fusta friptură cu sos de muștar, Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, și Cina in seara asta: Fusta friptură cu sos de friptură de casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ștergeți carnea cu un prosop umed, apoi tăiați transversal în 2 sau 3 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Pregătiți grătarul pentru căldură directă.
3
Dacă utilizați brichete de cărbune, acoperiți firegrate cu un singur strat solid de cărbuni aprinși; lăsați-i să ardă până la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Dacă utilizați un grătar cu gaz, rotiți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită. Setați grătarul în poziție și măsurați căldura.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Când grătarul este mediu fierbinte (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde), așezați friptura pe grătar. Gătiti, întorcându-vă după cum este necesar pentru a se rumeni uniform, până când carnea este roz în centrul celei mai groase părți (tăiată la test), 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Între timp, într-o tigaie superficială (cel puțin 9 in. larg) pe grătar, combinați untul, muștarul, vermutul și Worcestershire; se amestecă ocazional până se topește untul, apoi se împinge într-o zonă rece de grătar și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
VermutVermut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Setați friptura gătită în tigaie, feliați și amestecați sucurile de carne în sos. Împărțiți Creșa de apă între farfurii, așezați carne pe ea și sosul de lingură peste porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate15
Revista