Fusta friptură cu cartofi prăjiți și lămâie

Fusta friptură cu cartofi prăjiți și lămâie
Fusta friptură cu cartofi prăjiți și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 495 calorii, 41G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 5,4 USD pe porție. Un amestec de pudră de chili, sare și piper kosher, cartofi noi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Friptură de fustă cu lămâie și cartofi prăjiți cu Chili, Friptură De Fustă De Ierburi La Grătar Cu Cartofi De Lămâie-Feta, și Friptură de fustă cu cartofi de usturoi crocanți.

Instrucțiuni

1
Reglați rafturile cuptorului la a treia poziție inferioară și a treia poziție superioară. Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-o tigaie, combinați cartofii, uleiul, pudra de chili, 1 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și cimbru. Aruncă bine. Când cuptorul este gata, adăugați tigaia de prăjire în raftul de jos și gătiți până când cartofii sunt rumeniți și moi, amestecând la fiecare 10 minute sau cam asa ceva, aproximativ 40 de minute în total. Când ați terminat, împărțiți cartofii între patru farfurii și curățați cu grijă tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întoarceți broilerul la înălțime. Condimentați friptura cu sare și piper pe ambele părți și stropiți cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
3
Adăugați friptura în tigaia de prăjire curățată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Transferați tigaia în raftul superior al cuptorului și fierbeți până când friptura este bine arsă deasupra, aproximativ trei până la patru minute. Întoarceți friptura și repetați procesul. Puneți friptura deoparte timp de cinci minute pentru a vă odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Tăiați subțire friptura împotriva bobului. Împărțiți friptura între cele patru farfurii și serviți cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Raymond R Collection Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista