Fusta Friptură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă. Această rețetă servește 6 și costă 4,73 USD pe porție. O porție conține 504 calorii, 43G de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți friptură de fustă, prosciutto, provolone în vârstă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Rețete similare sunt Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, Cina in seara asta: Fusta friptură cu sos de friptură de casă, și Friptură fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați friptura în 3 bucăți de 1/2 până la 4 uncii. Puneți fiecare friptură în mod egal la aproximativ 25% din grosimea inițială. Condimentează-le cu piper. Deasupra fiecărei fripturi așezați o felie de provolone, câteva frunze de salvie și 2 felii de prosciutto.
Rotiți-le într-o roată și fixați-le cu scobitori.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare și sotati pinwheels până când acestea sunt maro pe ambele părți.
Puneți-le în cuptor și prăjiți până când sunt medii rare, aproximativ 7 minute.
Lăsați fripturile să se odihnească timp de 5 minute înainte de a le sculpta în roți de mărimea mușcăturii.
Puneți tigaia înapoi la foc mediu-mare.
Adăugați frunzele de salvie rămase și gătiți până când sunt crocante.
Scurgeți-le pe prosoape de hârtie; folosiți-le pentru a garnisi friptura.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibitionist Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.