Fusta Friptură

Fusta friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 67 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun mexican, scallions, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 27 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de fustă cubaneză cu Escabeche de roșii și sos de friptură de Mango, Cina in seara asta: Fusta friptură cu sos de friptură de casă, și Friptură fustă cu sos de friptură Ancho-ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cărbunele, de preferință bucată naturală, până când apare cenușă cenușie. Într-un blender, puneți ulei, sos de soia, scallions, usturoi, suc de lămâie, piper roșu, chimen și zahăr și piure. Într-o pungă mare, cu fermoar, puneți bucăți de friptură de fustă și turnați marinada. Sigilați sacul, îndepărtând cât mai mult aer posibil. Lăsați friptura să se marineze timp de 1 oră la frigider.
Scoateți friptura din pungă și uscați-o cu prosoape de hârtie. Folosind un uscător de suflare, suflați cărbune curat de cenușă. Odată curățați de cenușă, așezați fripturile direct pe cărbuni fierbinți timp de 1 minut pe fiecare parte. Când ați terminat de gătit, puneți carnea în grosime dublă de folie de aluminiu, înfășurați și lăsați să stea timp de 15 minute.
Scoateți carnea din folie, rezervând folie și sucuri. Feliați subțire peste bobul cărnii. Reveniți la punga de folie și aruncați cu suc.
Se servește cu ardei și ceapă la grătar, dacă se dorește.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care îl puteți încerca este GEN5 Merlot. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019