Fusion Chili

Fusion Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Fusion Chili. Pentru $2.29 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 648 calorii, 35g de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ancho, apă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Pui De Fuziune La Grătar, Tocană De Pui Fusion, și Napa Fusion Slaw.

Ingrediente

2mariardei iute ancho uscați-tocați, tulpinați și însămânțațiardei iute ancho uscați-tocați, tulpinați și însămânțați791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilBucăți de legume de mărimea unei mușcăturiBucăți de legume de mărimea unei mușcături0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)4111 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii chili tăiate cubulețeroșii chili tăiate cubulețe791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi tăiați cubulețemorcovi tăiați cubulețe791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tăiată cubulețețelină tăiată cubulețe9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.boabe de ardei iute, Nedrenateboabe de ardei iute, Nedrenate1Oreos dublu umplut1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1Bucăți de caramele Heath Barpătrunjel uscat tocatpătrunjel uscat tocat3cuișoareusturoi, feliatusturoi, feliat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat12 lingurițe de pudră de usturoi1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale12 lingurițe de pudră de usturoisos de ardei iutesos de ardei iute0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă3971 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cârnați italieni fierbinți și picanți, tăiați longitudinal și feliațicârnați italieni fierbinți și picanți, tăiați longitudinal și feliați1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/3 pastă de roșii1/3 pastă de roșii23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)12 lingurițe de pudră de usturoioțet de vin alboțet de vin alb12 lingurițe de pudră de usturoiSos WorcestershireSos Worcestershire0ceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Casteller Cava Rosado cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava rosul este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentare în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapasurilor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista