Fusilli cu sos de roșii de vară

Fusilli cu sos de roșii de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 589 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Un amestec de piper proaspăt măcinat, parmezan, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fusilli cu Tunan și sos de roșii, Fusilli cu grădină-sos de roșii proaspete ", și Fusilli cu creveți, portocale și Rucola (vară).
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați roșiile, usturoiul, uleiul, sarea și piperul și piureul.
Adăugați busuiocul și pulsul doar pentru a amesteca.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fusilli până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul și parmezanul.
Lăsați să stea aproximativ 1 minut pentru a permite pastelor să absoarbă o parte din lichid.
Se servește cu parmezan suplimentar.
Roșii proaspete: folosim o mulțime de roșii conservate cu paste, dar pentru acest sos crud, exemplarele proaspete, coapte sunt esențiale. Profitați de recolta abundentă în August și septembrie. Dacă locuiți într-o zonă cu o piață a fermierilor sau aveți o grădină proprie, experimentați diferite tipuri-roșu, galben, portocaliu, moștenire. Fiecare dintre acestea are o aromă unică.
Recomandare de vin: căutați un vin roșu simplu, ușor acid, care să se asocieze cu aciditatea roșiilor. Chianti și Dolcetto, ambii din Italia, sunt pariuri bune.