Fusilli cu Pecorino Romano și piper negru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fusilli cu Pecorino Romano și piper negru. Această rețetă servește 6. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 647 calorii, 22g de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru bebeluși, paste fusilli, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru, Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru, și Spaghete Cu Pecorino Romano, piper și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați pastele și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt fragede, dar încă ferme la mușcătură, 8 până la 10 minute. Rezervați 3/4 cană din lichidul de gătit, apoi scurgeți pastele.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare, cu fața înaltă, la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Adăugați spanacul și 2 lingurițe de piper și gătiți până când spanacul s-a ofilit, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați pastele.
Adăugați brânza Pecorino Romano și 2 lingurițe fiecare sare și piper și aruncați până se acoperă.
Într-un castron mediu, amestecați împreună lichidul de gătit rezervat și brânza mascarpone până la neted.
Se toarnă peste paste și se aruncă până se acoperă. Se condimentează cu sare.
Transferați pastele într-un castron mare și serviți.