Fusilli cu cârnați de pui picant, roșii și brânză Ricotta

Fusilli cu cârnați de pui picant, roșii și brânză Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 585 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, fusilli, fulgi de ardei roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Fusilli de pui, Broccoli și roșii Cherry, Fusilli Cu Dovlecei Crudi, Mascarpone Și Ricotta, și Fusilli de pui cu spanac și brânză Asiago pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați cârnații și gătiți, întorcând, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 10 minute.
Scoateți cârnații și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați-l în felii de 1/4 inch.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Reduceți căldura la moderat scăzută.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți cu 30 de secunde mai mult.
Adăugați vinul și aduceți la foc mic.
Adăugați cârnații, roșiile, apa, rozmarinul, fulgii de ardei roșu și 1/4 linguriță de sare și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 10 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fusilli până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Scurgeți și aruncați cu sosul, ricotta și restul de 1/4 linguriță de sare.
Recomandarea vinului: aciditatea roșiei și picantul cârnaților sunt cele mai potrivite pentru un vin roșu cu tanin moale și aciditate bună. Încercați un sangiovese din Toscana, cum ar fi Chianti Classico sau Rosso di Montalcino sau căutați o versiune din California.