Fusilli cu cârnați de pui picant, roșii și brânză Ricotta

Fusilli cu cârnați de pui picant, roșii și brânză Ricotta
Fusilli cu cârnați de pui picant, roșii și brânză Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 585 calorii, 31g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de usturoi, fusilli, fulgi de ardei roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Fusilli de pui, Broccoli și roșii Cherry, Fusilli Cu Dovlecei Crudi, Mascarpone Și Ricotta, și Fusilli de pui cu spanac și brânză Asiago pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați cârnații și gătiți, întorcând, până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3
Scoateți cârnații și, când este suficient de rece pentru a fi manevrat, tăiați-l în felii de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Reduceți căldura la moderat scăzută.
6
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați usturoiul și gătiți cu 30 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați vinul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați cârnații, roșiile, apa, rozmarinul, fulgii de ardei roșu și 1/4 linguriță de sare și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 10 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți fusilli până când tocmai ați terminat, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FusilliFusilli
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scurgeți și aruncați cu sosul, ricotta și restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Recomandarea vinului: aciditatea roșiei și picantul cârnaților sunt cele mai potrivite pentru un vin roșu cu tanin moale și aciditate bună. Încercați un sangiovese din Toscana, cum ar fi Chianti Classico sau Rosso di Montalcino sau căutați o versiune din California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista