Fusilli cu cârnați, anghinare și roșii uscate la soare
Fusilli cu cârnați, anghinare și roșii uscate la soare necesită aproximativ 38 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 742 calorii. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți parmezan, paste fusilli, frunze de pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 85%. Rețete similare includ Paste cu cârnați, anghinare și roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Fusilli De Somon Cu Dovlecei Și Roșii Uscate La Soare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul rezervat din roșii într-o tigaie mare mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc, împărțind carnea în bucăți de mărimea mușcăturii cu o furculiță, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Apă Pentru A Permite
4
Transferați cârnații într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați anghinarea și usturoiul în aceeași tigaie și sotati la foc mediu până când usturoiul este fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați bulionul, vinul și roșiile uscate la soare. Se fierbe la foc mediu-mare până când sosul se reduce ușor, amestecând ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Gatiti fusilli in apa clocotita pana cand este frageda, dar inca ferma la muscatura, amestecand des, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fusilli
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scurgeți pastele (nu clătiți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
9
Adăugați pastele, cârnații, 1/2 cană parmezan, busuioc și pătrunjel în amestecul de anghinare. Aruncați până când sosul este aproape absorbit de paste. Se amestecă mozzarella. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi