Fusilli cu creveți, portocale și Rucola (vară)
Fusilli cu creveți, portocale și Rucola (vară) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 557 calorii, 27G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 6 și costă $ 3.33 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de șobolani, salată, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Fusilli cu sparanghel, mazăre și Rucola, Fusilli cu cârnați italieni și Rucola, și Creveți prăjiți cu portocale, rucola și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, amestecând ocazional, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți pastele rezervând aproximativ 1/2 cană din apa pentru paste.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 2 minute. Condimentează creveții cu sare și piper,
Adăugați creveții și vinul alb în tigaie.
Se sotează timp de 2 până la 3 minute sau până când creveții sunt roz și fierți.
Combinați coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un bol mic. Adăugați încet uleiul, amestecând constant, până când amestecul este neted, condimentați cu sare și piper, după gust.
Folosind un cuțit de decojit, îndepărtați coaja și miezul alb din portocale. Peste un castron mare de servire, tăiați între membranele portocalelor pentru a forma segmente. Lăsați sucul din portocale să picure în vasul de servire.
Adăugați rucola și măslinele în vasul de servire. Aruncați ușor pentru a combina.
Adăugați pastele fierbinți și vinaigreta în vasul de servire și aruncați până când rucola este ofilită și toate ingredientele sunt combinate.