Fursecurile cu zahăr înghețat ale lui Jennifer
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu zahăr înghețat ale lui Jennifer. Această rețetă face 15 porții cu 305 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de ouă, unt, zahăr colorat și bucăți de bomboane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Zahăr Înghețat, Cookie-Uri Cu Zahăr De Dovleac Cu Gheață, și Cookie-Uri Clasice De Zahăr Cu Gheață.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru cookie-uri: Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea. Într-un bol mare de amestecare, cu un mixer electric, cremați untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Se adaugă oul și se amestecă până se combină. Adăugați treptat ingredientele uscate cernute, câte o lingură la un moment dat, până când se combină bine.
Adăugați vanilia. Răciți aluatul de prăjituri la frigider cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți jumătate din aluat la un moment dat, păstrând restul de aluat la frigider. Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inci și tăiați-l în formele dorite cu un tăietor de prăjituri. (Pentru cookie-urile medii, utilizați un tăietor de cookie de 3 inci.)
Așezați fursecurile decupate la 2 centimetri distanță pe o foaie de fursecuri ungere și puneți foaia de fursecuri la frigider pentru câteva minute înainte de coacere. Acest lucru va ajuta cookie-urile să-și păstreze forma. (Puteți lansa resturile pentru a face mai multe cookie-uri.)
Coaceți până chiar înainte ca marginile fursecurilor să înceapă să se rumenească, 8 până la 10 minute (dacă coaceți două foi simultan, rotiți la jumătatea coacerii). Răciți cookie-urile timp de 1 până la 2 minute pe foaia de cookie înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru glazură: într-un castron mediu, combinați zahărul cofetarilor, pudra de bezea și apa caldă cu un tel de sârmă. Se amestecă până când glazura este netedă. Reglați consistența glazurii adăugând mai mult zahăr sau mai multă apă, după cum este necesar.
Adăugați colorant alimentar, dacă doriți, la glazură.
Întindeți glazura pe prăjiturile răcite și apoi acoperiți cu stropi asortate și bomboane.