Fursecuri În Stil Maghiar Cu Semințe De Mac

Fursecuri În Stil Maghiar Cu Semințe De Mac
Semințe de mac cookie-uri în stil maghiar este un vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, suc de lămâie, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Chewy migdale mac semințe Granola Baruri (lamaie mac Semințe de variație prea), Brioșe Cu Semințe De Mac De Migdale În Stil Brutărie, și Mini Cupcakes de nucă de cocos câștigătoare cu crustă de semințe de Mac, umplutură de stafide Muscat și glazură de pătrunjel cu nucă de cocos prăjită, caramele de in și semințe de Mac și trandafiri organici.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o foaie de copt sau tapetați-o cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați smântâna și semințele de mac într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se încălzește amestecul la foc mediu până când amestecul este fierbinte; nu fierbeți.
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
5
Într-un castron mediu, combinați făina, bicarbonatul de sodiu și scorțișoara. Se amestecă untul, sucul de lămâie și siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Se amestecă bine și se adaugă amestecul de semințe de mac răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
7
Aruncați cu linguri mici pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista