Fursecuri surpriză cu fulgi de ovăz
Oatmeal Surprise Cookies este un desert care servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2g de proteine , 7g de grăsimi și un total de 148 de calorii . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ovăz rapid, zahăr, ouă și făină. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 11% . Acest scor nu este atât de super. Încercați prăjituri surpriză cu fulgi de ovăz , prăjituri surpriză cu unt de arahide duble și sfaturi pentru trimiterea prin poștă și prăjituri surpriză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zaharurile până devine ușor și pufos. Bateți ouăle.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și condimentul pentru plăcintă cu dovleac; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine. Se amestecă ovăzul și stafidele.
Puneți cu linguri la distanță de 2 inchi pe foi de copt unse.
Coaceți la 350° timp de 13-15 minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a fi scos pe rafturi. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuiții funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.