Fursecuri Sandwich Gingersnap cu umplutură de lămâie
Cookie-urile sandwich Gingersnap cu umplutură de lămâie sunt un vegetarian desert. Această rețetă face 32 de porții cu 104 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri Sandwich Gingersnap cu glazură de unt de lămâie, Cookie-uri Sandwich cu ghimbir Chewy cu umplutură de lămâie, și Biscuiți Sandwich Cu Lămâie Cu Umplutură Triplă De Citrice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați rafturile pentru a-l împărți în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Combinați făina, ghimbirul măcinat, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a rupe orice bulgări; pus deoparte.
Așezați 1/3 cană de zahăr într-un castron mic; pune deoparte.
Așezați restul de 3/4 cană de zahăr și untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete.
Se amestecă la viteză medie până se luminează la culoare și pufos, aproximativ 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc.Puneți mixerul la viteză medie, adăugați oul și melasa și bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului. Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină rezervat și amestecați până când aluatul se reunește, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ghimbirul cristalizat și amestecați până se încorporează, cu aproximativ 10 secunde în plus.
Așezați jumătate din aluat pe o bucată de folie de plastic, înfășurați bine și dați-l la frigider. Împărțiți aluatul rămas în vasul mixerului în 2 porții. Împărțiți 1 din porții în 16 bucăți aspre (fiecare aproximativ 1 linguriță îngrămădită) și așezați pe 1 din foile de copt pregătite. Folosind mâinile, rotiți ușor fiecare piesă cu degetele pentru a forma o minge.
Rotiți bilele de aluat în zahărul rezervat până când sunt acoperite peste tot, apoi distanțați-le uniform pe foaia de copt; pune deoparte. Repetați cu aluatul rămas în vasul de amestecare și a doua foaie de copt.
Așezați zahărul pudră, untul și coaja în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză mică până când amestecul pare sfărâmicios. Creșteți treptat viteza la mediu și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza mixerului la minim, adăugați extractul de lămâie și sucul și bateți până se combină, aproximativ 30 de secunde. Măriți viteza la mediu și bateți până devine pufos, încă aproximativ 1 minut.
Transferați umplutura într-o pungă de plastic resigilabilă, împingeți într-un colț inferior și tăiați o deschidere de aproximativ 1/2 inch din acel colț.Când fursecurile sunt complet reci, întoarceți jumătate din ele pe vârfuri și pipetați umplutura (aproximativ 1 linguriță rotunjită) pe fiecare fund de fursecuri. Închideți cu blaturile de prăjituri și aplatizați ușor. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.