Fursecuri Sandwich Gingersnap cu umplutură de lămâie

Fursecuri Sandwich Gingersnap cu umplutură de lămâie
Cookie-urile sandwich Gingersnap cu umplutură de lămâie sunt un vegetarian desert. Această rețetă face 32 de porții cu 104 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri Sandwich Gingersnap cu glazură de unt de lămâie, Cookie-uri Sandwich cu ghimbir Chewy cu umplutură de lămâie, și Biscuiți Sandwich Cu Lămâie Cu Umplutură Triplă De Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați rafturile pentru a-l împărți în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați făina, ghimbirul măcinat, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Muștar Uscat1/4 Cană Muștar Uscat
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați 1/3 cană de zahăr într-un castron mic; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați restul de 3/4 cană de zahăr și untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă la viteză medie până se luminează la culoare și pufos, aproximativ 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc.Puneți mixerul la viteză medie, adăugați oul și melasa și bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului. Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină rezervat și amestecați până când aluatul se reunește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați ghimbirul cristalizat și amestecați până se încorporează, cu aproximativ 10 secunde în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Așezați jumătate din aluat pe o bucată de folie de plastic, înfășurați bine și dați-l la frigider. Împărțiți aluatul rămas în vasul mixerului în 2 porții. Împărțiți 1 din porții în 16 bucăți aspre (fiecare aproximativ 1 linguriță îngrămădită) și așezați pe 1 din foile de copt pregătite. Folosind mâinile, rotiți ușor fiecare piesă cu degetele pentru a forma o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Rotiți bilele de aluat în zahărul rezervat până când sunt acoperite peste tot, apoi distanțați-le uniform pe foaia de copt; pune deoparte. Repetați cu aluatul rămas în vasul de amestecare și a doua foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1
Așezați zahărul pudră, untul și coaja în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză mică până când amestecul pare sfărâmicios. Creșteți treptat viteza la mediu și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza mixerului la minim, adăugați extractul de lămâie și sucul și bateți până se combină, aproximativ 30 de secunde. Măriți viteza la mediu și bateți până devine pufos, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Extract De LămâieExtract De Lămâie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați umplutura într-o pungă de plastic resigilabilă, împingeți într-un colț inferior și tăiați o deschidere de aproximativ 1/2 inch din acel colț.Când fursecurile sunt complet reci, întoarceți jumătate din ele pe vârfuri și pipetați umplutura (aproximativ 1 linguriță rotunjită) pe fiecare fund de fursecuri. Închideți cu blaturile de prăjituri și aplatizați ușor. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
DificultateMediu
Gata În2 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista