Fursecuri Sandwich Gingersnap cu umplutură de lămâie

Fursecuri Sandwich Gingersnap cu umplutură de lămâie
Cookie-urile sandwich Gingersnap cu umplutură de lămâie sunt un vegetarian desert. Această rețetă face 32 de porții cu 104 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri Sandwich Gingersnap cu glazură de unt de lămâie, Cookie-uri Sandwich cu ghimbir Chewy cu umplutură de lămâie, și Biscuiți Sandwich Cu Lămâie Cu Umplutură Triplă De Citrice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați rafturile pentru a-l împărți în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina, ghimbirul măcinat, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare și bateți pentru a rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați 1/3 cană de zahăr într-un castron mic; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați restul de 3/4 cană de zahăr și untul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă la viteză medie până se luminează la culoare și pufos, aproximativ 2 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc.Puneți mixerul la viteză medie, adăugați oul și melasa și bateți până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale și fundul vasului. Rotiți mixerul la viteză mică, adăugați amestecul de făină rezervat și amestecați până când aluatul se reunește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ghimbirul cristalizat și amestecați până se încorporează, cu aproximativ 10 secunde în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Așezați jumătate din aluat pe o bucată de folie de plastic, înfășurați bine și dați-l la frigider. Împărțiți aluatul rămas în vasul mixerului în 2 porții. Împărțiți 1 din porții în 16 bucăți aspre (fiecare aproximativ 1 linguriță îngrămădită) și așezați pe 1 din foile de copt pregătite. Folosind mâinile, rotiți ușor fiecare piesă cu degetele pentru a forma o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Rotiți bilele de aluat în zahărul rezervat până când sunt acoperite peste tot, apoi distanțați-le uniform pe foaia de copt; pune deoparte. Repetați cu aluatul rămas în vasul de amestecare și a doua foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1
Așezați zahărul pudră, untul și coaja în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și amestecați la viteză mică până când amestecul pare sfărâmicios. Creșteți treptat viteza la mediu și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza mixerului la minim, adăugați extractul de lămâie și sucul și bateți până se combină, aproximativ 30 de secunde. Măriți viteza la mediu și bateți până devine pufos, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Extract De LămâieExtract De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați umplutura într-o pungă de plastic resigilabilă, împingeți într-un colț inferior și tăiați o deschidere de aproximativ 1/2 inch din acel colț.Când fursecurile sunt complet reci, întoarceți jumătate din ele pe vârfuri și pipetați umplutura (aproximativ 1 linguriță rotunjită) pe fiecare fund de fursecuri. Închideți cu blaturile de prăjituri și aplatizați ușor. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
DificultateMediu
Gata În2 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista