Fursecuri Moi Cu Melasă De Ciocolată
Cookie-urile moi de melasă de ciocolată sunt un vegetarian desert. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 14 porții cu 276 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 359 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de făină, zahăr granulat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cookie-Uri De Melasă Moale, Cookie-Uri De Melasă Moale, și Cookie-Uri De Melasă Moale V.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile superioare-medii și inferioare-medii și preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mare, bateți untul cu zahăr brun, 1/2 cană zahăr granulat și sare până se combină.
Bateți în ou, vanilie și melasă.
Într-un castron mediu, bateți făina cu cacao și bicarbonat de sodiu.
Se amestecă în amestec umed până se combină. Se răcește până se întărește, aproximativ 10 până la 20 de minute.
Așezați 1/2 cană de zahăr rămasă în castron.
Folosind scoop sau 1/4 cană măsură, aluat porțiune în bile și rola în zahăr. Spațiu uniform pe Tigăi și apăsați ușor bilele de aluat la aproximativ 3/4 inch grosime.
Coaceți doar până se umflă și începe să crape, 7 până la 8 minute, rotind tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea coacerii.
Imediat după scoaterea din cuptor, dați tigăilor un robinet dur și apăsați ușor centrul fiecărui cookie pentru a se dezumfla (Vezi nota).
Lăsați cookie-urile să se răcească pe tigaie 2 minute, apoi transferați-le pe grătar pentru a se răci complet.