Fursecuri Moi Cu Fulgi De Ovăz
Nevoie de o desert vegetarian? Fursecurile moi cu fulgi de ovăz ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 216 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr brun, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Fursecuri Moi Cu Fulgi De Ovăz, Fursecuri Moi Cu Stafide Din Fulgi De Ovăz, și Fursecuri Moi De Caise Cu Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, smântână împreună unt, zahăr alb și zahăr brun. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara; se amestecă în amestecul cremos.
Se amestecă în ovăz. Acoperiți și răciți aluatul timp de cel puțin o oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Rulați aluatul în bile de mărimea nucului și așezați-l la distanță de 2 inci pe foile de prăjituri. Aplatizați fiecare prăjitură cu o furculiță mare înmuiată în zahăr.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Lăsați prăjiturile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet.