Fursecuri groase cu zahăr
Fursecurile groase cu zahăr ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de deserturi. Pentru 56 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsimi . Această rețetă are 36 de porții. Această rețetă este apreciată de 747 de gurmanzi și bucătari. Este oferită de Taste of Home. Mergi la magazin și cumpără extract de migdale, sare, extract de vanilie și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Încearcă Thick, Fudgy, One Bowl Brownies , Brown sugar & Spice Sugar cookie frogs și Bake Store Sugar Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până când compoziția devine ușoară și pufoasă. Încorporați ouăle, gălbenușurile și extractele de ouă. Într-un alt bol, mixați făina, praful de copt și sarea; încorporați treptat în compoziția cremoasă. Formați un disc; înfășurați-l în folie alimentară. Dați la frigider 1 oră sau până când compoziția devine suficient de fermă pentru a se putea rula.
Preîncălziți cuptorul la 190°C. Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul până la o grosime de 1,2 cm.
Tăiați cu o formă de biscuiți de 5 cm presărată cu făină.
Așezați la o distanță de 2,5 cm pe tăvi de copt neunse.
Coaceți 10-12 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Lăsați să se răcească în tavă 5 minute.
Scoateți pe grătare de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un bol mare, bateți zahărul pudră, untul, grăsimea vegetală, extractele și suficient lapte pentru a obține consistența dorită.
Întindeți peste fursecuri. Dacă doriți, presărați cu aluat de porumb.