Fursecuri Glazurate Cu Lămâie-Migdale
Cookie-urile glazurate cu lămâie-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 23 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 130 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 65 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, sarea, migdalele tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Cu Migdale Glazurate, Fursecuri Cu Zahăr De Migdale Glazurate, și Fursecuri Glazurate Cu Migdale Portocalii.
Instrucțiuni
Pulsați migdalele și coaja de lămâie în robotul de bucătărie până când migdalele sunt măcinate grosier. Pune deoparte.
Bateți untul la viteză medie-mare într-un castron mare până când este ușor și pufos, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și adăugați 1/2 cană de zahăr de cofetărie. Bateți la viteză mică până se încorporează complet, aproximativ 30 de secunde. Răzuiți părțile laterale și fundul vasului cu o spatulă de cauciuc și adăugați vanilie.
Se amestecă la viteză medie-mare până se încorporează, aproximativ 10 secunde.
Adăugați făină, sare și amestec de migdale-lămâie și amestecați la viteză medie-mică până când aluatul se reunește, 60 până la 90 de secunde.
Cu spatula de cauciuc, răzuiți părțile laterale și fundul vasului, bătând aluatul pentru a-l unifica. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 30 de minute.
Între timp, aranjați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Folosind o măsură de 1 lingură, scoateți aluatul și rulați rapid între palme într-o bilă. Aranjați bilele pe o foaie de copt unsă, distanțându-le la 1/2 inch. Apăsați ușor cookie-urile până la grosimea de 1/2 inch.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc pe fund și auriu pal deasupra, 15 până la 20 de minute.
Transferați foaia de copt în raftul de răcire și răciți prăjiturile pe foaie timp de 5 minute.
Transferați cookie-urile direct în raftul de răcire și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Pentru glazură, într-un castron mic, amestecați împreună restul de 1 cană de zahăr de cofetărie și suc de lămâie până se omogenizează. Aranjați raftul de răcire într-o foaie de copt cu margini sau așezați-l peste pergament sau folie de aluminiu pentru a prinde picăturile. Înmuiați vârfurile de fursecuri în glazură și transferați-le în raftul pregătit, glazurați cu fața în sus. Lăsați glazura să se fixeze, aproximativ 15 minute, înainte de servire.Cookie-urile se vor păstra într-un recipient etanș până la 1 săptămână.