Fursecuri Duble Cu Unt De Arahide
Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 125 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ulei de cocos — am cântărit 96 de grame solide, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri surpriză cu unt de arahide dublu și sfaturi pentru trimiterea cookie-urilor # SundaySupper, Fursecuri Duble Cu Unt De Arahide, și Fursecuri Duble Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Adăugați uleiul de cocos și amestecați până se sfărâmă.
Adăugați 1/2 cană de unt de arahide și amestecați bine, apoi adăugați siropul de arțar și laptele și amestecați până când aveți un aluat gros.Formați aluatul într-un cilindru de aproximativ 2 inci în diametru. Înfășurați-l în plastic și răciți timp de aproximativ o oră sau până când este foarte ferm.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și pregătiți două foi de copt negreșite sau căptușite cu folie.Feliați cercuri groase de 12 1/8 inch și aranjați pe o foaie de copt. Lingură aproximativ 1/2 linguriță de unt de arahide în centru sau fiecare.
Tăiați încă 12 felii și așezați peste untul de arahide, apoi sigilați marginile. În acest moment, puteți încerca să faceți încrucișări, dar încercați să nu rupeți blatul și să expuneți untul de arahide.
Coaceți timp de 10-12 minute pe raftul central. În timp ce prima foaie se coace, repetați cu aluatul rămas și untul de arahide.
Lăsați fursecurile să se răcească pe foaia de copt timp de aproximativ cinci minute, apoi transferați-le într-o grătar pentru a se răci.