Fursecuri Din Dantelă De Susan Negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați fursecurile din dantelă de susan negru. Această rețetă face 24 de porții cu 80 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, suc de portocale, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri Din Dantelă De Susan Negru, Fursecuri Din Dantelă De Susan Negru, și Miere Susan Dantelă Chipsuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete (sau un mixer portabil sau o lingură de lemn), cremați untul până când este cremos și ușor, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahărul granulat și zahărul brun și continuați să bateți la viteză medie timp de aproximativ 1 minut, sau până se combină. Reduceți viteza la minim și adăugați făina și amestecați până se combină bine. Stropiți încet în sucul de portocale și amestecați timp de aproximativ 30 de secunde; amestecul va arăta puțin rupt, ceea ce este în regulă.
Se amestecă semințele de susan.
Transferați aluatul într-un recipient etanș și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 1 săptămână. Când sunteți gata să coaceți fursecurile, poziționați un raft în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 350 de grade F (325 de grade F pentru convecție). Tapetați o foaie de copt foarte plată cu hârtie pergament. (Acest aluat se întinde ca un nebun, așa că trebuie să folosiți o foaie de copt extrem de plată pentru ca prăjiturile să se coacă în cercuri și nu în forme asemănătoare amibei.) Ciupiți bilele rotunjite de aluat de mărimea unei linguri și așezați-le pe foaia de copt pregătită, distanțându-le la cel puțin 3 inci pentru a permite răspândirea.
Coaceți timp de 16 până la 18 minute sau până când prăjiturile se rumenesc complet.
Lăsați să se răcească complet (trebuie să fie ferme la atingere) pe foaia de copt de pe un suport de sârmă. Scoateți ușor cookie-urile din pergament. Cookie-urile pot fi depozitate, în straturi separate cu foi de hârtie pergament sau hârtie cerată, într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.