Fursecuri De Ovăz Chewy
Chewy ovaz Cookies este un desert care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită gătit rapid ovăz, zahăr, unt și făină. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Fursecuri De Ovăz Chewy, Chewy Ovaz M & M Cookie-Uri, și Fursecuri De Ovăz Chewy.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr brun.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; adăugați treptat la amestecul de cremă.
Transferați într-un castron mare; frământați în ovăz.
Formați în 1-1 / 2-in. bile, apoi se rostogolesc în zahăr.
Locul 2 în. în afară de foile de copt negrase. Aplatizați cu un pahar.
Se coace la 350 CP timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-ul de ovăz funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Sticla luminoasă Vintage Dom Perignon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 279 de dolari pe sticlă.
![Dom Perignon Vintage Luminos Sticla]()
Dom Perignon Vintage Luminos Sticla
buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe de piatră. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său subțire, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și clar. Aciditatea caracteristică a vintage-ului este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, gri, fumurie și foarte promițătoare.Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, perechi de carne și iod, fierte și crude. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom P. Rignon îi plac experiențele jucăușe: arta culinară, texturile și chestiunile.