Fursecuri de nucă cu sare de fulgi și citrice
Cookie-urile de nuci cu sare de fulgi și citrice ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 1 porții cu 3680 calorii, 45g de proteine, și 247g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bucăți de nucă, zahăr, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Fursecuri Cu Citrice, Fursecuri cu migdale înmuiate în ciocolată cu zahăr Turbinado și sare de mare, și Quinoa-Tabbouleh Cilantro cu sare de fulgi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți nuci pe o foaie de copt cu margini și prăjiți până devin aurii, 10 până la 15 minute.
Se lasă să se răcească, apoi se toacă mărunt.
Bateți untul, zahărul și coaja într-un castron cu un mixer până când sunt ușoare și pufoase.
Se amestecă în gălbenușuri de ou, oprindu-se o dată pentru a răzui bolul.
Adăugați făină și nuci și bateți doar până când aluatul se adună și se amestecă.
Formați aluatul într-un disc de aproximativ 1/2 in. gros, înfășurați cu plastic și răciți până la fermitate, 30 până la 45 de minute. Reduceți cuptorul la 30
Rulați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată la 1/4 in.
Tăiați în runde sau pătrate cu un canelat 1 1/2-in. cutter și setați 1 in. în afară pe 2 sau 3 foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Se presară cu sare. Aduna și reroll resturi, refrigerare aluat, dacă este necesar.
Coaceți 2 tigăi la un moment dat până devin aurii, schimbând pozițiile în cuptor la jumătatea drumului, 20 până la 22 de minute.
Se lasă să se răcească pe un raft.
Faceți înainte: până la 3 zile, etanș.