Fursecuri cu zahăr cu glazură de unt
Cookie-urile de zahăr cu glazură de unt necesită în jur 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 60 și costă 9 cenți pe porție. Acest desert are 112 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de zahăr, bicarbonat de sodiu, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fursecuri cu zahăr cu glazură de unt, Biscuiți de zahăr crăpați cu glazură de unt de vanilie, și Cookie-uri de zahăr Lofthouse cu glazură ușoară de unt.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați untul, zahărul, ouăle și vanilia cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează bine folosind o lingură robustă. Se răcește aluatul timp de 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați în formele dorite folosind tăietori de prăjituri.
Așezați cookie-urile la o distanță de 2 inci pe foile de cookie-uri negrease.
Coaceți timp de 4 până la 6 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți cookie-urile din tigaie și răciți-le pe rafturile de sârmă.
Folosind un mixer electric, bateți scurtarea, cofetarii zahăr, apă, sare, extract de vanilie și aromă de unt până la pufos. Înghețați fursecurile după ce s-au răcit complet.