Fursecuri Cu Tigaie Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide
Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 165 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt de arahide crocant, chipsuri de ciocolată, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moarte prin unt de arahide: fursecuri cu unt de arahide cu cupe de unt de arahide cu ciocolată, Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Chipsuri De Ciocolată Umplute Cu Unt De Arahide, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.pulverizați ușor tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați împreună untul de arahide, ouăle și vanilia. Se amestecă zahărul brun până se omogenizează.
Adăugați Bisquick mix și 3/4 cană de chipsuri de ciocolată, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Răspândiți amestecul în tigaie.
Coaceți 20 de minute sau până se rumenesc.
Se presară cu restul de 1 1/4 căni de chipsuri de ciocolată; lăsați să stea 5 minute sau până când ciocolata se topește.
Întindeți ciocolata topită uniform deasupra.
Tăiați în 4 rânduri cu 3 rânduri, apoi tăiați fiecare bară în jumătate pentru a forma un triunghi.