Fursecuri Cu Papion
Papion cookie-uri este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 72 de porții. Acest desert are 50 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, făină, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Triple Umplute M&M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Caramele Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Elvis Cookie-Uri:" Unt De Arahide " Banane Bacon Ciocolata Chip Cookies, și Cookie-uri surpriză cu unt de arahide duble și sfaturi pentru cookie-urile de corespondență #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle, vanilia, uleiul vegetal, 1 linguriță de zahăr și făina și sarea în vasul unui mixer electric echipat cu paleta și amestecați la viteză mică până când este încorporat. Apoi bateți la viteză mare timp de 5 minute.
Scoateți paleta și răzuiți aluatul pe părțile laterale ale bolului. Se odihnește aluatul în castron, acoperit, până când este moale și spongios afară, aproximativ 1 oră. Apoi scoateți-l din castron, va fi lipicios și faceți o minge din el.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) și ungeți 2 foi de copt.
Presărați o suprafață de lucru cu 1 cană de zahăr, adâncime de aproximativ 1/8 inch.
Așezați aluatul în centru, aplatizați-l ușor cu un sucitor și presărați aluatul liberal cu zahăr.
Rotiți aluatul la o grosime de 1/8 inch, un dreptunghi de aproximativ 18 x 12 inci. Apoi, folosind un tăietor de patiserie sau un cuțit plictisitor, tăiați aluatul în fâșii de 3/4 inch lățime și 2 inci lungime. Ridicați fiecare bandă, răsuciți-o în mijloc pentru a face o papion și așezați-o pe foile de prăjituri, lăsând 1/2 inch între fiecare bandă.
Coaceți fursecurile timp de 25 până la 30 de minute pe raftul din mijloc al cuptorului, până când fursecurile sunt greu de atins pe toate colțurile și se rumenesc. (Dacă utilizați 1 cuptor, puneți foile de cookie pe rafturile superioare și centrale, apoi comutați-le la jumătatea distanței). Pentru a testa gradul de coacere, rupeți un cookie în jumătate. Dacă este aluat sau prea moale, nu se face încă. Reveniți la cuptor pentru încă câteva minute.