Cookie-urile de nucă de cocos cu zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 92 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz (făcute cu ulei de cocos!), Fursecuri Cu Nucă De Cocos Cu Zmeură, și Fursecuri cu amprentă de nucă de cocos, migdale și zmeură.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, nuca de cocos, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Formați în 1-in. bile.
4
Loc 1-1 / 2 în. în afară pe foi de copt unse; aplatizați cu un pahar înmuiat în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Se coace la 350 km. 12-14 minute sau până când marginile încep să se rumenească. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Într-un castron mic, bateți untul, zahărul cofetarilor, laptele și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Vanilie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Așezați 1/2 linguriță de conserve și o linguriță redusă de umplutură pe fundul jumătății fursecurilor; deasupra cu fursecurile rămase. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.