Cranberry Nut Cookies este un lacto ovo vegetarian desert. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 174 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 30. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, nuci măcinate, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Fursecuri Cu Nuci De Afine, Fursecuri Cu Afine-Portocale-Nuci, și Fursecuri Cu Nuci De Afine Fără Coacere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă de unt și zaharuri până când sunt ușoare și pufoase. Bateți oul, laptele și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Unt
Cremă
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați făina, nucile măcinate, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu; se adaugă treptat la amestecul de cremă și se amestecă bine. Se amestecă merisoarele și nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Bicarbonat De Sodiu
Afine
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
3
Picătură de varf linguri 2 in. în afară pe foi de copt ușor unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Se coace la 350 CP timp de 16-18 minute sau până se rumenesc.
Cookie-urile funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.