Fursecuri cu nuci austriece

Fursecuri cu nuci austriece
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă fursecurile austriece cu nuci. O porție conține 118 calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă are 20 de porții și costă 27 de cenți per porție. Un amestec de migdale, unt, dulceață de zmeură și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Această rețetă este apreciată de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și fursecurile austriece cu mere , gulașul austriac și fursecurile cu ciocolată albă, merișoare și nuci macadamia .

Instrucțiuni

1
Într-un bol, combinați făina, migdalele tocate și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încorporați untul până când amestecul capătă o consistență grosieră. Formați o bilă; acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Pe o suprafață presărată cu făină, întindeți aluatul până la o grosime de 3 mm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați cu un tăietor rotund de 5 cm și așezați la o distanță de 2,5 cm pe tăvi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți la 190°C timp de 7-10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Scoateți pe grătare de sârmă pentru a se răci complet.
7
Întindeți 1/2 linguriță de gem pe jumătate din fursecuri; acoperiți cu un alt fursec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
8
Pentru glazură, combinați ciocolata, zahărul pudră și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Întindeți pe partea de sus a fursecurilor. Decorați cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista