Fursecuri Cu Miere Portocalie
Cookie-urile cu miere portocalie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 157 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ou, praf de copt, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Cookie-Uri De Miere-Portocaliu-Ghimbir, Fursecuri cu portocale, susan și miere, și Cookie-Uri Sandwich Mascarpone Cu Miere Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, coaja de portocală, praful de copt și sarea.
Într-un castron mare, bateți împreună zahărul brun, mierea și scurtarea legumelor până se combină bine. Bateți în extract de vanilie, apoi oul. Bateți în suc de portocale.
Adăugați ingrediente uscate în castron și amestecați până se combină bine.
Rulați aluatul într-un bușten lat de 3 inci și acoperiți cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să se răcească la frigider timp de o oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
În timp ce este încă înfășurat în plastic, apăsați ușor în jos deasupra buștenului până când are o formă ovală.
Tăiați fursecurile de 3/4 inci din aluat, lăsându-le în forma lor ovală alungită.
Puneți cookie-urile pe foaia de copt și coaceți până la aur, aproximativ 20 de minute.