Fursecuri Cu Macaroane Mocha
Mocha Macaroon Cookies este un fără gluten desert. O porție conține 315 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de boabe de cafea acoperite cu ciocolată, apă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare sunt Cookie-Uri Macaroon, Cookie-Uri Macaroon, și Cookie-Uri Macaroon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de lei. Într-un castron mare, dizolvați granulele de cafea în apă fierbinte. Se amestecă laptele condensat, ciocolata topită, vanilia, scorțișoara și sarea până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos. Aruncați amestecul cu lingurițe rotunjite 2 in. separat pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți 10-12 minute sau până când este setat. Se răcește pe tigăi 1 minut.
Scoateți din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Stropiți fursecurile cu chipsuri de copt topite. Sus cu boabe de cafea, atașând cu chipsuri topite, dacă este necesar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Macaroons. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.