Fursecuri Cu Lămâie Glazurată
Cookie-urile de lamaie glazurate sunt un vegetarian desert. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă servește 48. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sucul de lămâie, untul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Cu Lămâie Glazurată, Fursecuri Cu Lămâie Glazurată, și Fursecuri Cu Lămâie Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un mixer electric, bateți untul și zahărul granulat până devin pufoase.
Adăugați gălbenușurile de ou, vanilia și sarea și bateți pentru a combina. Adăugați treptat făina, amestecând până se încorporează. Împărțiți aluatul în jumătate și formați în bușteni cu diametrul de 1 1/4 inch. Înfășurați în hârtie de ceară și dați-o la frigider până când este fermă, aproximativ 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 350 F. Tăiați buștenii în bucăți groase de 3/8 inci și distanțați-le la 1 1/2 inci pe foi de copt căptușite cu pergament.
Coaceți până devine ușor auriu, 16 până la 20 de minute.
Lăsați să se răcească pe foile de copt timp de 5 minute, apoi transferați pe rafturile de răcire pentru a se răci complet. Într-un castron mic, amestecați zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și coaja până când formează o glazură groasă, dar turnabilă (adăugați mai mult suc de lămâie dacă este necesar). Scufundați partea superioară a fiecărui cookie în glazură și lăsați să se stabilească, aproximativ 15 minute. Pentru a înfășura: dați unei cutii de nuci o a doua viață. Ștergeți-l cu un prosop umed, apoi îndepărtați eticheta. Legați un arc cu panglică extra-largă pentru a ascunde resturile de lipici. Notă: dacă alergiile la nuci sunt o problemă, folosiți în schimb o cutie de cafea. Pentru a îngheța: în loc să refrigerați aluatul, congelați buștenii până la 2 luni. Pentru a coace, urmați instrucțiunile de rețetă, tăierea și coacerea aluatului din înghețat și utilizați capătul superior al intervalului de timp.