Fursecuri cu lavanda
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 40 de minute de petrecut în bucătărie, prăjiturile cu levănțică ar putea fi o rețetă lacto ovo vegetariană extraordinară de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți per porție. Acest desert are 186 de calorii , 1 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de frunze de mentă, coajă de lămâie, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Scurturile de lavandă cu apă de trandafiri , clafouti de caise cu levănțică și nuci pecan și sos de afine și lavandă și cupe de înghețată cu ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cremă împreună untul, zahărul alb și zahărul de cofetă până devine ușor și pufos.
Amestecați lavanda, menta și coaja de lămâie.
Combinați făina, amidonul de porumb și sarea; se amestecă în aluat până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în două bile, înfășurați-l în folie de plastic și aplatizați până la aproximativ 1 inch grosime. Dă la frigider până se întărește, aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul până la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați forme cu forme de prăjituri. Ștampilele pentru cookie-uri vor funcționa bine și pe acestea.
Așezați pe foi de biscuiți.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, doar până când fursecurile încep să se rumenească pe margini. Se răcește câteva minute pe foile de copt apoi se transferă pe rafturi pentru a se răci complet.