Fursecuri Cu Ghimbir-Migdale
Cookie-urile de ghimbir-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 7 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 41 calorii. Un amestec de făină, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fursecuri Cu Ghimbir De Migdale, Ciocolată Ghimbir Migdale Cookie-Uri, și Fursecuri Cu Ghimbir-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați migdalele cu 3 linguri de zahăr și procesați până la o pulbere grosieră.
Se transferă într-un castron și se amestecă făina, ghimbirul și un vârf de sare.
Într-un castron mare, bateți untul cu restul de 3 linguri de zahăr și vanilia până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se combină.
Împărțiți aluatul în jumătate și formați fiecare jumătate într-un bușten lung de 6 inci. Înfășurați fiecare buștean în plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 3 ore sau până la 3 zile.
Preîncălziți cuptorul la 350 și tapetați 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament. Feliați buștenii de aluat cu grosimea de 1/4 inch și aranjați feliile la o distanță de 1 inch pe foile de prăjituri pregătite.
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 18 minute, sau până devin aurii pe fund și margini; deplasați tigăile la jumătatea coacerii. Glisați pergamentul cu fursecurile pe suporturi de sârmă și lăsați fursecurile să se răcească complet înainte de servire.