Fursecuri cu fulgi de ovăz cu banane cu unt de arahide și chipsuri de ciocolată

Bananan fulgi de ovăz Cookie-uri cu unt de arahide și chipsuri de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 191 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 465 de gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica toate scop făină, praf de copt, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de arahide Bananan fulgi de ovăz cu Marshmallows și chipsuri de ciocolată, Biscuiți cu fulgi de ovăz cu unt de arahide cu chipsuri de ciocolată, și Fursecuri cu fulgi de ovăz cu ciocolată albă și chipsuri de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, praful de copt, sarea și scorțișoara; pus deoparte.
În vasul unui mixer de stand prevăzut cu un atașament cu palete, smântână împreună unt și zahăr până la pufos, aproximativ 3 minute. Bateți în banană și ou. Bateți ingredientele uscate până când sunt combinate, urmate de ovăz. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a plia untul de arahide și chipsurile de ciocolată. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să se răcească la frigider timp de 30 de minute.
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile superioare-medii și inferioare-medii și preîncălziți la 350 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Folosiți o lingură de biscuiți pentru a arunca aluatul pe foile de copt pregătite.
Coaceți până când prăjiturile sunt aurii la margini, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea.