Fursecuri cu fulgi de ovăz cu amestec Instant de budincă

Fursecuri cu fulgi de ovăz cu amestec Instant de budincă
Cookie-urile de ovăz cu amestec instant de budincă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 119 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 44 și costă 18 cenți pe porție. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de butterscotch, dacă doriți, amestec instant de budincă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Fursecuri Cu Budincă De Condimente Cu Dovleac De Ovăz, Budinca de banane cu unt de arahide-fursecuri cu fulgi de ovăz, și Nucă De Cocos Budinca Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Pecan Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. tapetați câteva foi de copt cu pergament paper.In un bol mare de amestecare, bate untul până devine cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Adăugați ambele zaharuri și bateți până devin cremoase. Bateți budinca și vanilia (dacă folosiți), apoi adăugați ouăle și bateți doar până blended.In un castron separat, amestecați împreună făina, sifonul și sarea. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează. Se amestecă ovăzul.Folosind o lingură, scoateți aluatul și rotiți-l în bile. Aranjați bilele la aproximativ 2 1/2 inci distanță pe foi de copt. Apăsați ușor vârfurile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți câte o foaie pe raftul central timp de 10 până la 12 minute sau până când prăjiturile se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Scoateți din foaia de copt și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateGreu
Gata În22 m.
Porții44
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista