Fursecuri Cu Fistic Butterscotch
Această rețetă servește 65. O porție conține 70 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 47 de fani. Un amestec de sare," praf de copt " cu acțiune dublă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pâine scurtă a milionarului de fistic cu Butterscotch de coriandru, Biscuiți cu unt, și Biscuiți Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește și se răcește untul.
Combinați: ouă, zahăr brun și extract de vanilie.
Se amestecă bine cu o lingură de lemn.
Se amestecă untul răcit, topit.
Cerneti si masurati faina. Măsurați sarea, bicarbonatul de sodiu și re-Cerneți cu făină.
Incorporați făina în amestec cu lingura de lemn.
Tăiați sau tocați fisticul. Am folosit un procesor de alimente, puls până labucăți mici,nu făină.
Tigaie foaie linie cu hârtie pergament, tuck în colțuri.
Folosiți spatula pentru a 'turna' aluatul pe tigaia căptușită. Este foartevâscos, așa că vă recomand să puneți 3 zone ale tigaiei și apoi să le întindeți cu spatula.
Răspândiți-l până când este cât mai uniform posibil. S-ar putea să nu ajungă uniform la toate colțurile, totuși se va răspândi în timpul coacerii.1
Coaceți aproximativ 20 de minute. Rotiți 180 de grade în punctul de mijloc.Verificați la 1
Ar trebui să fie coapte uniform.
Se răcește până se încălzește.
Tăiați în timp ce este cald. Am folosit un cutter paste cutterabout 1 1/2 " peste. Bucurați-vă cu lapte ;)
Această rețetă face 65 de fursecuri de această dimensiune, cu suficientă garnitură pentru a face o bucată frumoasă de înghețată de vanilie și a le plia. Un alt nivel de înghețată cu aluat de gătit.