Fursecuri cu condimente din fulgi de ovăz și plăcintă
Această rețetă fără lactate servește 60 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 146 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de bază de biscuiți, fulgi de ovăz de modă veche, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Cu Condimente Din Fulgi De Ovăz, Fursecuri Cu Condimente Din Fulgi De Ovăz, și Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți rețeta de bază pentru cookie-uri, adăugând fulgi de ovăz și plăcintă cu mere sau condimente de plăcintă cu dovleac (sau înlocuitor).Formați și coaceți ca în rețeta de bază, sau rulați și congelați. Se răcește pe foile de copt timp de 5 minute.
Transferați cookie-urile pe fir racks.To face acum și
Coaceți mai târziu: când amestecați un lot de fursecuri, dublați rețeta.
Coaceți jumătate din aluat conform rețetei și împărțiți restul în 4 porții egale.
Rulați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați fiecare buștean în plastic, apoi puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă. Pentru a vă economisi timp și bătăi de cap, etichetați punga cu aroma, temperatura cuptorului și timpul de coacere, adăugând 3 până la 6 minute la timpul obișnuit al cuptorului. Congelați aluatul până la 3 luni. Pentru a coace, feliați aluatul înghețat în runde de aproximativ 1/2 inch grosime, făcând cât mai puține sau cât doriți.
Coaceți pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau folie.