Fursecuri Cu Condimente Cu Stafide-Nuci

Fursecuri Cu Condimente Cu Stafide-Nuci
Cookie-urile cu condimente de stafide ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 30 și costă 27 de cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, cuișoare măcinate, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rum Raisin Spice Cookies, Fursecuri Cu Condimente Cu Stafide, și Fursecuri Cu Condimente De Morcovi-Stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Pulverizați 2 foi mari de copt cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați zahărul pudră într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă suficient lapte cu lingurițe (aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
pentru a forma o glazură groasă și netedă. Acoperiți glazura; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Combinați migdalele și nucile în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, amestecați până când majoritatea nucilor sunt reduse la bucăți de 1/4 inch (unele vor fi măcinate foarte fin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
NuciNuci
NuciNuci
6
Combinați făina, untul, 2/3 cană de zahăr, cojile de citrice, anasonul, sarea, condimentele și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare. Folosind mixerul electric, bateți la viteză mică până se formează o masă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AnasonAnason
UntUnt
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se formează aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
8
Adăugați nuci și stafide. Bateți până când aluatul se ține împreună, adăugând lapte cu lingurițe (aproximativ
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
AluatAluat
LapteLapte
NuciNuci
9
dacă aluatul este uscat. Frământați aluatul scurt pentru a compacta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
10
Rolați 1/3 din aluat pe suprafața ușor făinată până la un dreptunghi gros de 1/4 până la 1/3 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
11
Tăiați longitudinal în benzi late de 2 inci.
12
Tăiați fiecare bandă pe diagonală în diamante de 11/2 până la 2 inci.
13
Transferați diamantele pe foaia de copt. Adunați resturi de aluat și rezervați. Repetați cu aluatul rămas. Reroll resturi, tăierea mai multe cookie-uri, până când se utilizează tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
14
Coaceți fursecurile, câte 1 foaie, până devin aurii, aproximativ 17 minute. Lingura Generos 1/2 lingurita glazura peste fiecare cookie fierbinte și răspândirea cu spatele de lingura pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Lăsați cookie-urile să stea pe foi de copt până când se răcește complet și glazura este setată. (Poate fi pregătit cu 1 săptămână înainte. Păstrați etanș între foile de hârtie cerată la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista