Cookie-urile slabe de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 42 de porții cu 114 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de aur, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Cu Ciocolată Slabă, Fursecuri Cu Ciocolată Slabă, și Fursecuri De Ovăz Cu Dovlecei Cu Ciocolată Slabă ~ # OXOGoodCookie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, bateți zaharurile, untul, uleiul, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză mică până la amestecare. Bateți în făină, bicarbonat de sodiu și sare până se omogenizează bine. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
Cuptor
2
Pe foaia de cookie-uri unsuroase, aruncați aluatul prin linguri de măsurare rotunjite la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când se rumenesc foarte ușor (centrele vor fi moi). Se răcește 1 minut; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire.