Fursecuri Cu Ciocolată Moale Premiate

Fursecuri Cu Ciocolată Moale Premiate
Cookie-urile de ciocolată moale premiate necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 190 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 72 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 32767 de mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, nuci, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Cookie-Uri Cu Ciocolată Premiate, Cookie-Uri Sandwich "Tort" De Ciocolată Germană Premiate, și Cupcakes Cu Nucă De Cocos Cu Ciocolată Premiate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Cerneti impreuna faina si bicarbonatul de sodiu, dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună untul, zahărul brun și zahărul alb. Bateți în amestecul de budincă instant până se omogenizează. Se amestecă ouăle și vanilia. Se amestecă în amestecul de făină. În cele din urmă, amestecați chipsurile de ciocolată și nucile. Aruncați cookie-urile cu linguri rotunjite pe foi de cookie-uri negrase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
Zahăr BrunZahăr Brun
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cookie-uriCookie-uri
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți timp de 10 până la 12 minute în cuptorul preîncălzit. Marginile trebuie să fie maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Cookie-urile cu ciocolată pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista