Fursecuri cu ciocolată dublă și espresso

Fursecurile cu ciocolată dublă și espresso ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Această rețetă are 10 porții și costă 1,09 USD per porție. O porție conține 370 de calorii , 5 g de proteine și 18 g de grăsimi . Câteva persoane au preparat această rețetă, iar 48 ar spune că a fost perfectă. Un amestec de extract de vanilie, boabe de espresso acoperite cu ciocolată, ouă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 40% . Acest scor este destul de slab. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Double Ka Meetha - Cum se prepară Hyderabadi Double Ka Meetha - Ramadan ,Brioșe cu ciocolată și espresso cu cremă de unt Mocha și Fursecuri uriașe cu ciocolată dublă „Bad Boy” .
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Așezați un grătar în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius. Acoperiți 2 tăvi de copt cu hârtie de copt sau covorașe de silicon. Dați deoparte.
Într-un bol mic, combinați ciocolata și untul.
Pune bolul deasupra unei cratițe cu apă care fierbe ușor și amestecă ocazional până când ciocolata se topește și compoziția devine fină.
Într-un bol al unui robot de bucătărie, tocați fin boabele de espresso acoperite cu ciocolată. Într-un bol mediu, amestecați boabele de espresso tocate, făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea.
Într-un alt bol mediu, amestecați zahărul, ouăle, apa și extractul de vanilie. Adăugați treptat ingredientele uscate și amestecați până obțineți o compoziție groasă și omogenă. Încorporați ciocolata topită. Încorporați bucățile de ciocolată. Folosind o lingură pentru fursecuri sau înghețată, turnați o cantitate nivelată de 1/4 de cană din aluat pe tăvile de copt pregătite.
Coaceți până se umflă ușor și partea de sus începe să se crape, 18-20 de minute. Lăsați fursecurile să se răcească complet pe tăvile de copt și serviți.