Cookie-urile cu ciocolată dublă de cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 191 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Un amestec de bicarbonat de sodiu, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Duble De Cireșe De Ciocolată, Cookie-Uri Duble De Cireșe De Ciocolată, și Cookie-Uri Duble De Cireșe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Bateți împreună untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie-mare până când sunt palide și pufoase, apoi adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând până se combină bine. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Adăugați bucăți de ciocolată, nuci pecan și cireșe și amestecați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Ciocolată
Cireșe
Nuci Pecan
5
Aruncați 2 linguri de aluat pe cookie, la aproximativ 2 centimetri distanță, pe 2 foi mari de copt fără grăsime. Cu degetele umezite, aplatizați ușor prăjiturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până se umflă și se fixează, 12 până la 14 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Transferați cookie-urile într-un raft pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
1
Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei rece 5 zile.