Fursecuri Cu Ciocolată
Cookie-urile cu ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 110 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată}, prajituri cu ciocolata fara oua / prajituri cu ciocolata moale, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați 2 rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu până când sunt aerate și combinate; pune deoparte.
Așezați untul și zahărul brun în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți la viteză medie până se luminează la culoare și pufos, aproximativ 3 minute. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc.
Adăugați oul și vanilia, readuceți mixerul la viteză medie și bateți până se încorporează, încă aproximativ 1 minut.Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați încet amestecul de făină până când se combină. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului și paleta cu spatula de cauciuc. Readuceți mixerul la viteză mică, adăugați chipsurile de ciocolată și amestecați până se combină.Aruncați aluatul de prăjituri cu linguri rotunjite la aproximativ 2 inci distanță pe foile de copt pregătite (aproximativ 12 pe foaie).
Așezați aluatul rămas la frigider.
Puneți ambele foi în cuptor și coaceți timp de 7 minute. Rotiți foile din față în spate și de sus în jos și continuați să coaceți până când fundul și marginile fursecurilor sunt maronii aurii, dar vârfurile sunt încă moi, cu aproximativ 6 până la 7 minute mai mult.
Așezați foile de copt pe rafturi de sârmă și lăsați să se răcească timp de 5 minute. Folosind o spatulă plată, transferați cookie-urile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Lăsați foile de copt să se răcească complet și repetați cu aluatul rămas (puteți refolosi pergamentele). Păstrați cookie-urile la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 3 zile.