Fursecuri Cu Ciocolată
Nevoie de o desert prietenos fără gluten, fără lactate și FODMAP? Cookie-urile cu ciocolată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 91 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 78 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, gumă de xantan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată}, prajituri cu ciocolata fara oua / prajituri cu ciocolata moale, și Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor 2 foi mari de copt.
Bateți împreună amestecul de făină, bicarbonatul de sodiu, sarea și guma de xantan într-un castron mic.
Bateți împreună scurtarea (1 cană) și zaharurile într-un castron mare cu un mixer electric la viteză mare până la palid și pufos, 2 până la 3 minute.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie. Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină până când este încorporat, apoi amestecați chipsuri și nuci dacă utilizați.
Aruncați lingurițe de aluat la o distanță de 2 inci pe foi de copt.
Coaceți, câte 1 foaie, până devin aurii, 9 până la 15 minute.
Lăsați să stea 1 minut, apoi transferați fursecurile într-un raft pentru a se răci și continuați să faceți fursecuri folosind foi de copt răcite.
Cookie-urile răcite se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 1 săptămână.