Fursecuri Cu Bulgări De Zăpadă Cu Migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile cu bulgări de zăpadă cu migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 15 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, făină, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Fursecuri Cu Bulgări De Zăpadă Cu Migdale, Fursecuri Cu Bulgări De Zăpadă Cu Migdale, și Ciocolată Migdale Bulgăre De Zăpadă Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Pulsați migdalele și zahărul într-un robot de bucătărie până când sunt măcinate foarte fin.
Adăugați untul și procesați până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Răzuiți aluatul din interiorul vasului, dacă este necesar.
Adăugați extractele de vanilie și migdale și pulsați pentru a combina.
Adăugați făina și sarea și pulsați pentru a face un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o bucată mare de hârtie cerată și rulați într-un buștean de aproximativ 15 inci lungime și 1 1/2 inci lățime. Înfășurați și dați la frigider timp de 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Tăiați aluatul răcit în bucăți de 1/2 inch și rulați cu mâna în bile. Spaționați prăjiturile uniform pe foile de copt pregătite și coaceți până când sunt ușor aurii, rotind foile o dată, 15 până la 20 de minute.
Puneți zahărul cofetarilor într-o farfurie. Răciți scurt fursecurile pe un raft, apoi aruncați ușor zahărul cofetarilor până când sunt acoperite uniform. Reveniți la raft, răciți la temperatura camerei și apoi aruncați din nou zahărul cofetarilor.