Fursecuri Cu Bezea De Cacao-Migdale
Cacao-migdale bezea cookie-uri este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian desert. Această rețetă servește 36 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 25 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de extract de migdale, sare, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cocoan Migdale Degetul Mare Cookie-Uri, Ciocolata neagra migdale bezea cookie-uri (GF), și Cacao-Cafea Bezea Pupici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Adăugați extractele, crema de tartru și sare; bate la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, 1 lingură la un moment dat, la înălțime până când se formează vârfuri rigide și se dizolvă zahărul.
Îndoiți 1/4 cană de cacao.
Așezați amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă de patiserie sau grea; tăiați o gaură mică în colțul sacului. Pipe meringue în 2-in. cercuri pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți la 250 de minute timp de 50-60 de minute sau până când se fixează și se usucă. Opriți cuptorul; lăsați cookie-urile în cuptor timp de 1-1/2 ore.
Cookie-uri de praf cu cacao rămasă. Îndepărtați cu grijă din hârtia pergament. A se păstra într-un recipient etanș.