Fursecuri Cu Bezea Cu Vanilie Dublă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu bezea cu vanilie dublă. Această rețetă servește 24 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 35 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri Double Vanilla Sables {Heilala Vanilla Giveaway}, Fursecuri Cu Bezea Cu Ciocolată Dublă, și Fursecuri Duble Cu Bezea Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Așezați 1/4 cană de zahăr într-un castron mic. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați semințe în zahăr; aruncați fasolea. Se amestecă bine cu un tel.
Bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 3/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând amestecul până se formează vârfuri rigide. Adăugați treptat amestecul de fasole de vanilie și extrageți; bate până se combină. (Vârfurile rigide vor căpăta consistența cremei de marshmallow.)
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament; fixați-o pe foaia de copt cu bandă de mascare. Aruncați aluatul cu linguri de nivel pe foaia de copt pregătită.
Coaceți la 325 timp de 35 de minute sau până când sunt crocante. Se răcește pe tigaie pe un suport de sârmă. Repetați procedura cu aluatul rămas, reutilizând hârtia pergament. A se păstra într-un recipient etanș.