Fursecuri Cu Bezea Cu Aromă Scăzută De Carbohidrați

Fursecuri Cu Bezea Cu Aromă Scăzută De Carbohidrați
Cookie-urile cu bezea cu aromă scăzută de carbohidrați necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 3 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 48. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 466 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână un amestec de căpșuni Jell-O, albușuri de ou, înlocuitor de zahăr granulat fără calorii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Nu mă uita {fursecuri cu bezea cu aromă de trandafir}, Brownies Cu Dovlecei Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Cel Mai Bun Unt De Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Tăiați aproximativ 1/4 inch dintr-un colț al unei pungi de plastic resigilabile de dimensiuni grele de galon și împingeți un vârf de decorare a tortului de dimensiuni mari (cum ar fi un vârf de stea) în deschidere. Potrivirea trebuie să fie strânsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Într-un castron mic, amestecați amestecul de gelatină cu înlocuitorul de zahăr. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu cremă de tartru și sare până se formează vârfuri tari. Pe măsură ce bateți albușurile, adăugați treptat amestecul de gelatină, aproximativ 1 lingură odată. Puneți amestecul pufos în punga de plastic pregătită și strângeți ușor și răsuciți punga pentru a forța amestecul de bezea la vârful de decorare. (Nu sigilați punga, astfel încât aerul să poată scăpa.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
4
Strângeți punga pentru a plasa bucăți de amestec de bezea de dimensiunea mingii de golf pe foile de copt pregătite. Pentru un efect decorativ, răsuciți și ridicați în timp ce așezați cookie-ul pe foaie, pentru a face o formă frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cookie-urile sunt setate și uscate, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu deschideți ușa cuptorului în timp ce coaceți. La sfârșitul timpului de coacere, opriți cuptorul, deschideți ușa cuptorului și lăsați prăjiturile să se răcească încet în cuptor înainte de a le scoate din foile de copt. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista