Fursecuri Cu Bezea Cu Aromă Scăzută De Carbohidrați

Cookie-urile cu bezea cu aromă scăzută de carbohidrați necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 3 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 48. O porție conține 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 466 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Dacă aveți la îndemână un amestec de căpșuni Jell-O, albușuri de ou, înlocuitor de zahăr granulat fără calorii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Nu mă uita {fursecuri cu bezea cu aromă de trandafir}, Brownies Cu Dovlecei Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Cel Mai Bun Unt De Ciocolată Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C). Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Tăiați aproximativ 1/4 inch dintr-un colț al unei pungi de plastic resigilabile de dimensiuni grele de galon și împingeți un vârf de decorare a tortului de dimensiuni mari (cum ar fi un vârf de stea) în deschidere. Potrivirea trebuie să fie strânsă.
Într-un castron mic, amestecați amestecul de gelatină cu înlocuitorul de zahăr. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți albușurile cu cremă de tartru și sare până se formează vârfuri tari. Pe măsură ce bateți albușurile, adăugați treptat amestecul de gelatină, aproximativ 1 lingură odată. Puneți amestecul pufos în punga de plastic pregătită și strângeți ușor și răsuciți punga pentru a forța amestecul de bezea la vârful de decorare. (Nu sigilați punga, astfel încât aerul să poată scăpa.)
Strângeți punga pentru a plasa bucăți de amestec de bezea de dimensiunea mingii de golf pe foile de copt pregătite. Pentru un efect decorativ, răsuciți și ridicați în timp ce așezați cookie-ul pe foaie, pentru a face o formă frumoasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cookie-urile sunt setate și uscate, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Nu deschideți ușa cuptorului în timp ce coaceți. La sfârșitul timpului de coacere, opriți cuptorul, deschideți ușa cuptorului și lăsați prăjiturile să se răcească încet în cuptor înainte de a le scoate din foile de copt. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.